Dima Eurovisioonil 2008
5 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Dima Eurovisioonil 2008
09.03.08 saadeti Dima lauluga "Believe" esindama Venemaad,laulu võistlusel Eurovisioon mis toimub Serbia pealinnas Belgradis...
Aga et siis Dima esineb esimese poolfinaalis 20 mai.
Kõik seda nagu nii teavad aga ,et siis ETV hakkab jälle eurovisiooni laule tutvustama ja Dima on järgmine laupäev ehk siis 19.04.08
See hakkab kell 20.00 ja lõppeb 20.30 aga seekord ka vist ei näidata videot täispikkuses kuna ühes saates on kuskil 8-9 maad ja siis ei ole ju võimalik 30 minutiga kõik videod täispikkuses ära vaadata kuna nad seal mingi komenteerivad ka jne...
Esimeses saates:
Montenegro, Iisrael, Eesti, Moldova, San Marino, Belgia, Aserbaid¾aan, Sloveenia ja Norra.
Teises saates:
Poola,Iirimaa,Andorra,Bosnia ja herdsegovina,Armeenia,Holland,Soome,Rumeenia,Venemaa ja Kreeka
Re: Dima Eurovisioonil 2008
Dima on parim!!!Ta võit oli parim sünnipäevakink ever!!!MA olin koguaeg tema poolt, ja näete ta võitiski. jumaldan teda veelgi rohkem
v2ikemy- Postituste arv : 129
Registration date : 24/02/2008
iiiiiiiiiiiiiiiii!!! Nagu täpselt, see oli parim sünnipäevakink Mu peas on aint mingi fszgdxfcgvkhbljngiygghjjlsdt ja ja iiiiiiiiiiiiii. Ma olen nüüd mitu nädalat segane ilmselt
(ja palju õnne v2ikemyle )
(ja palju õnne v2ikemyle )
rommi- Postituste arv : 70
Registration date : 01/03/2008
ma ka olen õnnelik, et võitis. ma hoidsin terve eurovisiooni, et tal läheks hästi ja võidaks
minu poolt ka palju õnne v2ikemy
minu poolt ka palju õnne v2ikemy
aitäh ma olen kaa õnnest segane.kuulan jälle ta plaate,nii head on ikka!!!kuulan siin juba sajandat korda Поздравляюt, nii armas
dima imeb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saage aru ta on peast segi!!!!!!!!
saage aru ta on peast segi!!!!!!!!
võõras- Postituste arv : 2
Registration date : 16/03/2009
ma arvan et inimene kes kirjutab fännide foorumis sellise kommentaari on ise "kergelt" ajudeta.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1